Пропустити навігацію

Знайомство учнів Харківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості України з послугою «Автопенсія»

12fot61 1 300x225 - Знайомство учнів Харківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості України з послугою «Автопенсія»15 лютого начальник відділу обслуговування громадян № 6 Денис Погорєлов провів семінар учням  Харківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості України на тему «“Автопенсія” – автоматичне призначення пенсії за віком».  

В ході зустрічі розповів про історію створення вебпорталу, поетапне збільшення послуг, які можна отримати онлайн.  Зокрема, детально висвітлено, що сервіс передбачає – пенсія призначається автоматично при досягненні пенсійного віку, при цьому немає необхідності додатково звертатись та особисто відвідувати органи Пенсійного фонду. Сервіс дозволяє надати всю необхідну інформацію для призначення пенсії завчасно. 

 

Для учасників заходу за допомогою слайд-шоу було продемонстровано інструменти вебсторінки та способи отримання інформації в особистому кабінеті на вебпорталі

background Layer 1