Пропустити навігацію

Про пенсійне забезпечення під час “круглого столу”

12foto07 2 300x225 - Про пенсійне забезпечення під час “круглого столу”25 листопада 2021 року в приміщенні Територіального центру Зміївської міської ради на чолі з начальник відділу обслуговування громадян № 7 (сервісний центр) проведено “круглий стіл” на тему «Пенсійне забезпечення  та надання соціальних послуг громадянам похилого віку, інвалідам та особам з обмеженими фізичними можливостями, які не здатні до самообслуговування і потребують постійної сторонньої допомоги».

Під час зустрічі Олег Лісовий ознайомив присутніх зі змінами в пенсійному законодавстві, а саме порядку проведення перерахунку пенсії з 01.10.2021, виплати щомісячних компенсацій 75 та 80 річним пенсіонерам, перерахунку пенсій з 01.12.2021 у зв’язку зі збільшенням прожиткового мінімуму відповідно до Закону України «Про Державний бюджет України на 2021 рік» тощо. Також обговорено питання щодо співпраці між службами та допомоги людям з обмеженими фізичними можливостями.

Особливу увагу звернуто на переваги користуванням вебпорталом електронних послуг Пенсійного фонду України та надано детальне роз’яснення.

Наприкінці зустрічі, всім присутнім було надано відповіді на поставлені запитання та розповсюджено інформаційні буклети.

 

background Layer 1