Пропустити навігацію

Про співпрацю між службами під час “круглого столу”

02foto07 300x241 - Про співпрацю між службами під час “круглого столу”Сьогодні в приміщенні Територіального центру Зміївської міської ради проведено “круглий стіл” на тему «Співпраця між службами та надання допомоги інвалідам та особам з обмеженими фізичними можливостями в наданні інформації» в якому взяли участь заступник начальника відділу обслуговування громадян №7 (сервісний центр) Корнелія Слонь та соціальні робітники відділення «соціальна допомога вдома».

Під час проведення “круглого столу” були розглянуті висновки роботи за 2021 рік співпраці між службами щодо надання допомоги  інвалідам та особам з обмеженими фізичними можливостями.

Корнелія Слонь ознайомила присутніх зі змінами в пенсійному законодавстві, роз’яснила про перерахунок пенсії з 01.12.2021 у зв’язку зі збільшенням прожиткового мінімуму відповідно до Закону України «Про державний бюджет України на 2021 рік. Також детально розповіла про електронні послуги, які надає Пенсійний фонд України, зокрема, як саме громадяни можуть відслідковувати свій страховий стаж та нараховану заробітну плату, повідомила присутніх про електронні сервіси вебпорталу «автопризначення» пенсії, призначення пенсії (перерахунок) в «один дотик».

Фахівець Фонду звернула увагу, що в відділі обслуговуванні громадян постійно працює телефон «гарячої лінії», на яку можливо звертатися громадянам для отримання консультації з питань пенсійного забезпечення.

Наприкінці зустрічі, всім присутнім було надано відповіді на поставлені запитання та розповсюджено інформаційні буклети.

 

background Layer 1