Пропустити навігацію

До уваги страхувальників

 

strahuvalnykiu 2 - До уваги страхувальників2705 - До уваги страхувальниківПісля отримання коштів для виплати застрахованим особам страхових виплат у зв’язку з тимчасовою втратою непрацездатності, на підставі заяв-розрахунків, страхувальник зобов’язаний здійснити їх виплату у визначені Законом України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» строки.
2757 - До уваги страхувальниківСлід зазначити, що страхувальник має відзвітуватися про виплату коштів застрахованим особам шляхом подання повідомлення про проведення виплат за рахунок коштів Пенсійного фонду України, яке надається протягом місяця з дня проведення виплат за встановленою формою.
2757 - До уваги страхувальниківНа сьогодні Пенсійним фондом України реалізовано можливість формування та подання повідомлень про виплату коштів застрахованим особам страхувальниками через електронний кабінет на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України.
2757 - До уваги страхувальниківЗвертаємо увагу, що повідомлення про виплату коштів необхідно сформувати в кабінеті страхувальника щодо усіх заяв-розрахунків, створених з першого січня 2023 року.
203c - До уваги страхувальниківВідсутність інформації від страхувальника про виплати застрахованим особам протягом трьох місяців з дня здійснення фінансування є підставою для здійснення перевірки щодо використання страхувальником коштів Пенсійного фонду України.

 

background Layer 1