Пропустити навігацію

Зустріч з кадровими службами підприємств, установ та організацій Красноградського району з питань пенсійного забезпечення

11FOTO14 300x225 - Зустріч з кадровими службами підприємств, установ та організацій Красноградського району з питань пенсійного забезпечення28 листопада 2018 року відбулась зустріч голови комісії з припинення управління – начальника Красноградського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Харківської області Олександра Малишева та деяких кадрових служб підприємств, установ та організацій Красноградського району з питань пенсійного забезпечення.

Олекасандр Малишев розповів про роботу управління, нововведення в законодавстві та пріоритети діяльності Пенсійного фонду України на 2019 рік. Далі виступила заступник начальника Красноградського відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій Світлана Коноваленко з більш детальним роз’ясненням11FOTO44 300x225 - Зустріч з кадровими службами підприємств, установ та організацій Красноградського району з питань пенсійного забезпечення діючого пенсійного законодавства.

Залишок зустрічі провели в режимі діалогу “питання-відповідь”. Піднімалось багато питань щодо пенсійного забезпечення працюючих пенсіонерів, пільгових пенсій, перерахунуків, пенсійного віку, збільшення розміру мінімальної пенсії та прожиткового мінімуму, видачі довідок форми ОК-5, ОК-7, Додатку 9 і т.д.

Також були висунуті пропозиції представниками кадрових служб для покращення та спрощення роботи, а саме: щодо прийому документів від підприємств, установ, організацій вже у сканованому вигляді та розробки калькулятора для самостійного розрахунку пенсії майбуніми пенсіонерами.

В кінці зустрічі також було проведено актуальну інформаційно-роз’яснювальну роботу з передплати періодичних видань Пенсійного фонду України.

background Layer 1