Пропустити навігацію

Легальна заробітна плата-гарантія соціальної захищеності

11FOTO51 300x225 - Легальна заробітна плата-гарантія соціальної захищеностіСтуденти та викладачі Лозівської філії автомобільно-дорожнього технікуму разом з начальником відділу адміністрування, супроводження інформаційних систем, електронних реєстрів та захисту інформації Лозівського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Харківської області Сергієм Лизогубом 10 грудня 2018 року обговорили важливість легального працевлаштування та можливість особистого контролю страхового стажу за допомогою  веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України.

Сергій Лизогуб відзначив переваги офіційного працевлаштування, як запоруку отримання соціальних гарантій громадянами, інформував про можливість укладення договорів добровільної участі у системі загальнообов’язкового державного соціального страхування та реєстрації на веб-порталі Пенсійного фонду України.

Представник Фонду докладно розповів про послуги веб-порталу  електронних послуг Пенсійного фонду України. Зокрема, про можливість самостійно формувати дані найманих працівників щодо страхового стажу, здійснювати контроль за сплатою страхових внесків, графік прийому спеціалістів,  подати звернення, скаргу тощо.

На завершення зустрічі присутніми були поставлені питання, на які надані вичерпні відповіді та роздані інформаційні буклети в кількості 65 штук.

background Layer 1