Пропустити навігацію

Виїзна зустріч в Роганській об’єднаній територіальній громаді

11foto44 300x225 - Виїзна зустріч в Роганській об’єднаній територіальній громаді10 грудня 2018 року Харківським приміським об’єднаним управлінням Пенсійного фонду України Харківської області була проведена виїзна зустріч в Роганській об’єднаній територіальній громаді за участю головного спеціаліста відділу Наталії Зьоменко. На зустрічі були присутні секретар селищної ради Валентина Чупова, члени трудового колективу та місцеві жителі.

Наталія Зьоменко роз’яснила присутнім про можливість налаштування sms-інформування з Пенсійного фонду, отримання довідки з QR-кодом, порядок реєстрації на веб-порталі Пенсійного фонду України та отримання інформації, розміщеної на ньому, виплата пенсій працюючим пенсіонерам, перерахунок пенсій з 01.12.2018 року.

Під час заходу пенсіонери с. Рогань  ставили питання стосовно пенсійного законодавства, зокрема питання щодо умов призначення та порядку перерахунку пенсій. На всі питання були отримані відповіді. А також присутнім була представлена листівка та брошура з брендбуком „UkraineNOW”.

background Layer 1