Пропустити навігацію

Роз’яснювальна робота серед мешканців Київського району триває

11FOTO1 224x300 - Роз'яснювальна робота серед мешканців Київського району триваєНа сьогоднішній день харків’яни мають можливість скористатися соціальними послугами у зручному для них форматі, завітавши до стін «Прозорого офісу». Саме тут розташовані приймальні різних державних установ і зокрема Пенсійного фонду.

Спеціалісти Київського об’єднаного управління вже другий рік поспіль надають консультаційну допомогу з питань пенсійного забезпечення та приймають документи для оформлення пенсійних виплат у стінах «Прозорого офісу» Київського району, розташованого за адресою вулиця Чернишевська, 55.

Але мета працівників відділу з обслуговування громадян не тільки 11FOTO2 247x300 - Роз'яснювальна робота серед мешканців Київського району триваєвідповісти на питання відвідувачів і допомогти їм в оформленні пенсії, а й донести до них корисну інформацію про зміни, що відбулись у пенсійному законодавстві та соціальній сфері України. Тому в громадській приймальні систематично проводяться оглядові лекції–бесіди із застосуванням наочних матеріалів у вигляді інформаційних буклетів.

Питання, які порушуються під час цих зустрічей, є дуже важливими для пересічних громадян.

Серед них:

  • впровадження пенсійної реформи;
  • автоматизований перерахунок пенсії з 01.12.2018;
  • користування послугами веб-порталу Пенсійного фонду України;
  • переваги офіційного працевлаштування.

11FOTO3 300x286 - Роз'яснювальна робота серед мешканців Київського району триваєЗа півроку проведено 40 лекцій, на яких були присутні біля 410 мешканців Київського району. Останню зустріч, яка відбулась 07.12.2018, було присвячено можливості реєстрації на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду. Присутні на ній дізналися, що саме за допомогою особистого віртуального кабінету можна швидко та без перешкод отримати дані про свій страховий стаж та переконатися в тому, що роботодавець сумлінно сплачує податки і офіційно оформив трудові відносини з працівником.

Роз’яснювальна робота серед громадян буде тривати й надалі для того, щоб кожний харків’янин мав змогу без перешкод та своєчасно отримувати важливу і корисну інформацію.

background Layer 1