Пропустити навігацію

Зустріч з населенням в Територіальному центрі обслуговування громадян Московського району Харківської міської ради

11FOTO2  300x225 - Зустріч з населенням в Територіальному центрі обслуговування громадян Московського району Харківської міської ради11 грудня 2018 року відбулась зустріч з населенням Московського району м. Харкова в Територіальному центрі обслуговування громадян Московського району Харківської міської ради.

Головний спеціаліст відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій № 2 управління Пенсійного фонду України в Московському районі м. Харкова СвітланаБілоус провела роз’яснювальну роботу щодо перерахунків пенсій з 01.12.2018 року у зв’язку зі збільшенням прожиткового мінімуму відповідно до Закону України „Про Державний бюджет України на 2018 рік”.

Мешканцям Московського району м. Харкова були надані відповіді на проведення органами Пенсійного фонду України перерахунків пенсій, надбавок, підвищень, що встановлюються за різними законодавчими актами, з урахуванням встановленого вказаним Законом прожиткового мінімуму. Також були роздані інформаційні буклети з питань перерахунків пенсій з 01.12.2018 року.

background Layer 1