Пропустити навігацію

У рамках всеукраїнського тижня права було проведено День Пенсійного фонду

11foto250 300x225 - У рамках всеукраїнського тижня права було проведено День Пенсійного фондуУ рамках всеукраїнського тижня права 12 грудня 2018 року в Зміївському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України Харківської області було проведено День Пенсійного фонду.

Участь у заході прийняли в. о. першого заступника начальника  управління Корнелія Слонь та начальник відділу „Зміївське бюро правової допомоги” Першого Харківського місцевого центру з надання БВПД Олег Десятник.

Корнелія Слонь роз’яснила порядок проведення перерахунку пенсій з 01.12.2018 р. у зв’язку зі збільшенням прожиткового мінімуму відповідно до Закону України 11foto350 300x225 - У рамках всеукраїнського тижня права було проведено День Пенсійного фонду„Про Державний бюджет України на 2018 рік”.

Також повідомила про розширення послуг з обслуговування громадян, в тому числі електронних послуг через веб-портал та порядок реєстрації, про запровадження Пенсійним фондом України нового сервісу із наданням електронних документів з підтвердженням QR – коду, про оформлення електронного пенсійного посвідчення нового зразка, можливість отримання консультацій через скайп – зв’язок та за телефоном гарячої лінії.

Олег Десятник повідомив про порядок надання безоплатної правової допомоги для населення району органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування.

11foto150 300x234 - У рамках всеукраїнського тижня права було проведено День Пенсійного фондуВсих присутніх було проінформовано про правопросвітницький проект «Я маю право!», що реалізовується Міністерством юстиції у співпраці з системою безоплатної правової допомоги

В ході заходу було надано вичерпані відповіді на всі запитання, розповсюджено інформаційні буклети та листівки з використанням знаку (бренду) України UkraineNOW.

background Layer 1