Пропустити навігацію

Флешмоб на тему: «Легалізація заробітної плати та негативні наслідки «тіньової» зайнятості, дотримання законодавства щодо розміру заробітної плати, встановленої законом»

11web 46 225x300 - Флешмоб на тему: «Легалізація заробітної плати та негативні наслідки «тіньової» зайнятості, дотримання законодавства щодо розміру заробітної плати, встановленої законом»13 грудня 2018 року фахівці Індустріального об’єднаного управління Пенсійного фонду України в м. Харкові Лілія Смородіна та Алла Пантелейчук разом з представниками відділу праці та зайнятості населення адміністрації Індустріального району прийняли участь у флешмобі «Легалізація заробітної плати та негативні наслідки «тіньової» зайнятості, дотримання законодавства щодо розміру заробітної плати, встановленої законом».

Місцем проведення флешмобу було обрано торгівельний центр «Восторг» яке розташоване за адресою м. Харків, проспект Московський будинок 274-В . Метою проведення акції є звернення 11we b46 225x300 - Флешмоб на тему: «Легалізація заробітної плати та негативні наслідки «тіньової» зайнятості, дотримання законодавства щодо розміру заробітної плати, встановленої законом»уваги громадськості на проблему легалізації заробітної плати та офіційного працевлаштування. Учасники акції розповсюджували перехожим інформаційні буклети та зверталися до приватних підприємців у торговельному центрі, наголошуючи на важливості укладання трудових договорів з найманими працівниками та дотримання законодавства про працю, також було роз’яснено про переваги користування Веб-порталом електронних послуг Пенсійного фонду України, в тому числі кабінетом роботодавця. Усі роз’яснення надавалися з використанням знаку бренду «Ukraine NOW»

background Layer 1