Пропустити навігацію

Проведення бесіди з трудовим колективом КЗОЗ «Зміївська центральна районна лікарня» поліклінічне відділення в рамках всеукраїнського тижня права

11foto150 1 300x283 - Проведення бесіди з трудовим колективом КЗОЗ «Зміївська центральна районна лікарня» поліклінічне відділення в рамках всеукраїнського тижня праваВ рамках всеукраїнського тижня права 13 грудня 2018 року  на базі КЗОЗ «Зміївська центральна районна лікарня» поліклінічне відділення в. о. першого заступника начальника Зміївського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Харківської області Корнелія Слонь спільно з начальником «Зміївського бюро правової допомоги» Першого харківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олегом Десятником  провели бесіду з трудовим колективом на тему: «Офіційне працевлаштування – запорука пенсійного забезпечення».

Під час заходу Корнелія Слонь  роз’яснила щодо необхідності легального працевлаштування та дотримання законодавства України про оплату праці, забезпечення соціальними гарантіями на основі офіційно нарахованої заробітної плати у розмірах не менше мінімальної.

Також  повідомила про розширення послуг з обслуговування громадян, в тому числі електронних послуг через веб-портал та порядок реєстрації, про запровадження Пенсійним фондом України нового сервісу із наданням електронних документів з підтвердженням QR – коду, можливість отримання консультацій через скайп – зв’язок та за телефоном гарячої лінії.

Олег Десятник повідомив про порядок надання безоплатної правової допомоги для населення району органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування.

Всих присутніх було проінформовано про правопросвітницький проект «Я маю право!», що реалізовується Міністерством юстиції у співпраці з системою безоплатної правової допомоги

В ході заходу було надано вичерпані відповіді на всі запитання, розповсюджено інформаційні буклети та листівки з використанням знаку (бренду) України UkraineNOW.

background Layer 1