Пропустити навігацію

Спільний прийом громадян в Управлінні соціального захисту населення Коломацької районної Державної адміністрації Харківської області

11VEB38 300x225 - Спільний прийом громадян в Управлінні соціального захисту населення Коломацької районної Державної адміністрації  Харківської області14 грудня 2018 року в рамках проекту «#Я_маю_право!» в приміщенні управління соціального захисту населення Коломацької РДА Харківської області відбувся спільний прийом за участю начальника Коломацького відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій Валківського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Харківської області Олени Чишко та начальника відділу «Коломацьке бюро правової допомоги» Богодухівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Віктора Дорожка.

Метою даного заходу є підвищення загального рівня правової культури, виховання у громадян поваги до закону і прав людини, вдосконалення правової освіти населення.

Мешканці району задавали питання стосовно сімейного та спадкового права, цікавились від чого залежить розмір пенсії, як порахувати стаж.

Громадяни, які прийшли на прийом отримали кваліфіковану правову допомогу. На всі запитання Олена Чишко та Віктор Дорожко надали аргументовані та змістовні відповіді.

Під час спілкування було розповсюджено друковані матеріали правового характеру, а також буклети та інформаційні листівки із роз’ясненням пенсійного законодавства.

background Layer 1