Пропустити навігацію

Виїзна зустріч в Циркунівській об’єднаній територіальній громаді

11foto44 1 225x300 - Виїзна зустріч в Циркунівській об’єднаній територіальній громаді17 грудня 2018 року відбулася виїзна зустріч в Циркунівській об’єднаній територіальній громаді за участі головного спеціаліста Харківського приміського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Харківської області Анастасії Краснової. На зустрічі були присутні секретар селищної ради Клавдія Агніщева, члени трудового колективу та місцеві жителі.

Анастасія Краснова роз’яснила присутнім про можливість налаштування sms-інформування з Пенсійного фонду, отримання довідки з QR-кодом, порядок реєстрації на веб-порталі Пенсійного фонду України та отримання інформації, розміщеної на ньому, виплата пенсій працюючим пенсіонерам, перерахунок пенсій з 01.12.2018 року.

Під час заходу пенсіонери с. Циркуни ставили питання стосовно пенсійного законодавства, зокрема питання щодо умов призначення та порядку перерахунку пенсій. Всі питання отримали відповіді. А також присутнім була представлена листівка та брошура з брендбуком „UkraineNOW”

background Layer 1