Пропустити навігацію

Виїзна зустріч в Пісочинській об’єднаній територіальній громаді

11foto44 2 225x300 - Виїзна зустріч в Пісочинській об’єднаній територіальній громаді21 грудня 2018 року відбулася виїзна зустріч в Пісочинській об’єднаній територіальній громаді за участю головного спеціаліста відділу Анастасії Краснової. На зустрічі були присутні секретар селищної ради Ольга Хоменко, члени трудового колективу та місцеві жителі.

Головний спеціаліст відділу Анастасія Краснова роз’яснила присутнім про можливість налаштування sms-інформування з Пенсійного фонду, отримання довідки з QR-кодом, порядок реєстрації на веб-порталі Пенсійного фонду України та отримання інформації, розміщеної на ньому.

Під час зустрічі місцеві жителі с. Пісочин спілкувалися з Анастасією Красновою та ставили питання стосовно пенсійного законодавства,  зокрема про порядок підвищення пенсій з 01.12.2018 року, питання щодо умов призначення та порядку перерахунку пенсій. Всі питання отримали відповіді. А також Анастасія Краснова вкотре наголосила про важливість офіційного працевлаштування громадян за для достатнього страхового стажу  та забезпечення себе пенсією.

background Layer 1