Пропустити навігацію

Участь у засіданні районної робочої групи

11web2 46 2 300x225 - Участь у засіданні районної робочої групи21 грудня 2018 року з метою посилення роботи, спрямованої на виявлення фактів тіньової зайнятості начальник Індустріального об’єднаного управління Пенсійного фонду України м. Харкова Галина Баєва та завідувач сектора забезпечення наповнення бюджету Марина Ківеріна в приміщенні управління соціального захисту населення Немишлянського району Харківської міської ради прийняли участь у засіданні районної робочої групи з питань підвищення заробітної плати, рівня оплати праці  та легалізації зайнятості населення під головуванням заступника голови адміністрації Немишлянського району Харківської міської ради Ольги Ватралік.

У своєму виступі Галина Баєва підвела підсумки  роботи по легалізації заробітної плати та зайнятості населення за 2018 р. та повідомила, що на протязі року було встановлено 879 порушень по 67 страхувальниках, з якими спеціалістами управління була проведена інформаційно-роз’ яснювальна робота.

На засіданні заслуховувались керівники 11 юридичних осіб, які  нараховували заробітну плату нижче 11web1 46 2 300x225 - Участь у засіданні районної робочої групимінімальної та не здійснювали доплату до мінімального страхового внеску, або на рівні мінімальної. Всім керівникам підприємств було вказано на недопущення в подальшому порушень трудового законодавства.

Керівники 4-х юридичних осіб надали письмові пояснення з приводу невірного заповнення звітності.    Виявлені  помилки виправлені в звітності за наступний місяць. За результатами виправлення помилок в 2018 році було проведено донарахування до мінімальної заробітної плати по 32 страхувальникам на суму 7,9 тис. грн.

background Layer 1