Пропустити навігацію

Відбулась нарада з керівниками ринків, торгових рядів та майданчиків міста

Сьогодні в Хмельницькій міській раді відбулась нарада з керівниками ринків, торгових рядів та майданчиків міста, в якому взяла участь заступник начальника фінансово-економічного управління – начальник відділу забезпечення наповнення бюджету головного управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області Лариса Базилян.

Під час обговорення порядку денного щодо дотримання вимог законодавства про працю на ринках, торгових майданчиках та рядах міста Хмельницького фахівець Фонду проінформувала присутніх про негативні наслідки порушення трудового законодавства, зокрема неоформлення трудових стосунків між роботодавцем та найманими працівниками, особливо що стосується майбутнього пенсійного забезпечення таких працівників. Як зазначила Лариса Базилян 5,7 тисяч підприємців міста Хмельницького заборгували до бюджету Фонду майже 30 млн. грн., що складає 34% від всіх боргів фізичних осіб області.

20181003 124748 300x169 - Відбулась нарада з керівниками ринків, торгових рядів та майданчиків міста20181003 115630 1 300x169 - Відбулась нарада з керівниками ринків, торгових рядів та майданчиків міста

background Layer 1