Пропустити навігацію

Пенсійний фонд Хмельниччини долучився до відзначення міжнародного Дня пам’яті і примирення та Дня Перемоги

У ці травневі дні представники головного управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області взяли активну участь в заходах, присвячених Дню пам’яті і примирення та Дню Перемоги. Працівники Фонду принесли квіти на військове кладовище до Меморіалу загиблих воїнів та могили невідомих солдатів, до Вічного вогню та Меморіалу слави привітали зі святом та подякували за мужність і героїзм ветеранів Другої світової війни, які прийшли у той день віддати шану своїм загиблим побратимам.

 Із 403,1 тис. одержувачів пенсій в області на обліку перебуває 4,4 тис. інвалідів війни, 17,2 тис. учасників війни, 5,3 тис. учасників бойових дій та 80 тис. дітей війни, які відстоювали свободу і незалежність нашої Батьківщини.

veterany 2 300x225 - Пенсійний фонд Хмельниччини долучився до відзначення міжнародного Дня пам'яті і примирення та Дня Перемогиveterany 3 300x225 - Пенсійний фонд Хмельниччини долучився до відзначення міжнародного Дня пам'яті і примирення та Дня Перемогиveterany 300x225 - Пенсійний фонд Хмельниччини долучився до відзначення міжнародного Дня пам'яті і примирення та Дня ПеремогиIMG 5859 300x225 - Пенсійний фонд Хмельниччини долучився до відзначення міжнародного Дня пам'яті і примирення та Дня Перемоги IMG 5881 300x225 - Пенсійний фонд Хмельниччини долучився до відзначення міжнародного Дня пам'яті і примирення та Дня Перемоги

background Layer 1