Пропустити навігацію

Зустрічі з трудовими колективами

Zustrich v trudovyh kolektyvah 002 300x169 - Зустрічі з трудовими колективами

Протягом першої декади червня  на Хмельниччині  проведено ряд зустрічей  з трудовими колективами  підприємств, установ та організацій краю.

Зокрема, працівникам Ізясласької районної центральної бібліотеки, Дунаевецького районного відділу реестрації актів цивільного стану Віньковецького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді,

Нетішинського  торгівельного центру “Лаванда”, Теофіпольської райдержадміністрації,надано роз’яснення  про переваги легальної зайнятості,ризики отримання заробітної плати в “конвертах”.

Фахівці Фонду  акцентували увагу на залежності розміру пенсійної виплати від тривалості страхового стажу та розміру заробітної плати, з якої сплачено страхові внески.

Спеціалісти розповіли про реєстрацію на веб-порталі, який дає  можливість зручно і оперативно взаємодіяти з органами Пенсійного фонду,дистанційно отримувати послуги, які раніше вимагали особистого звернення до сервісного центру, про інформування громадян шляхом отримання СМС-повідомлень, про переваги отримання пенсій з використанням електронного пенсійного посвідчення. На завершення спеціалісти Фонду надали  вичерпні відповіді на численні запитання та роздали інформаційні буклети.

Відділ  організаційно-інформаційної роботи

Zustrich v trudovyh kolektyvah 001 169x300 - Зустрічі з трудовими колективами

Zustrich v trudovyh kolektyvah 003 300x169 - Зустрічі з трудовими колективамиZustrich v trudovyh kolektyvah 004 300x225 - Зустрічі з трудовими колективами

 

background Layer 1