Пропустити навігацію

Про переваги офіційного працевлаштування надали роз’яснення фахівці Фонду в центрах зайнятості  

Протягом минулого тижня фахівці сервісних центрів головного управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області під час зустрічей з громадянами, які знаходяться у пошуках роботи, спілкувались про переваги офіційного працевлаштування.

Шукачі роботи Кам’янець – Подільського, Нетішинського, Полонського та Старосинявського центрів зайнятості дізнались про особливості реалізації пенсійного законодавства, зокрема умови для призначення пенсії в солідарній системі загальнообов’язкового державного пенсійного страхування, обчислення страхового стажу, умови надання тимчасової соціальної допомоги при відсутності необхідного стажу. Фахівці Фонду роз’яснили учасникам зустрічей про переваги офіційного працевлаштування та можливості добровільної участі у системі загальнообов’язкового державного пенсійного страхування.

Крім цього, поінформували про сучасні новації Пенсійного фонду України – реєстрацію на Веб – порталі електронних послуг Пенсійного фонду України з метою отримання персональної інформації про стаж та сплату страхових внесків, тощо.

20181115 142912 300x169 - Про переваги офіційного працевлаштування  надали роз’яснення фахівці Фонду в центрах зайнятості    DSC 1891 300x169 - Про переваги офіційного працевлаштування  надали роз’яснення фахівці Фонду в центрах зайнятості    IMG 2943 300x225 - Про переваги офіційного працевлаштування  надали роз’яснення фахівці Фонду в центрах зайнятості   

 

 

background Layer 1