Пропустити навігацію

Про пенсійне забезпечення ветеранів мова йшла під час зустрічі на Хмельниччині в обласному госпіталі ветеранів війни та праці

Сьогодні в Хмельницькому обласному госпіталі ветеранів війни та праці начальник головного управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області Ольга Заярнюк мала нагоду зустрітись з ветеранським активом області.

В ході спілкування з учасниками заходу, керівник Фонду проінформувала про основні напрямки реформування пенсійної системи в Україні у контексті соціальної політики держави, змінах та нововведеннях, які відбулись останнім часом, зокрема у пенсійному забезпеченні саме цієї категорії пенсіонерів. Сьогодні в головному управлінні на обліку перебуває 34,6 тис. ветеранів війни (8,6%) від загальної кількості пенсіонерів, з них 5,2 тис. – учасники бойових дій, 19,0 тис. – учасники війни, 4,5 тис. – інваліди війни та 5,9 – вдови ветеранів війни.

На завершення зустрічі Ольга Заярнюк ознайомила з новими послугами Пенсійного фонду України – СМС – інформуванням та можливістю замовлення електронного пенсійного посвідчення для пенсіонерів, які отримують пенсію через державний Ощадний банк. В свою чергу, присутні отримали індивідуальні консультації та вичерпні відповіді на усі поставлені запитання.

IMG 3061 300x225 - Про пенсійне забезпечення ветеранів мова йшла під час зустрічі  на Хмельниччині в обласному госпіталі ветеранів війни та праці

 

background Layer 1