Пропустити навігацію

Головне управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області запросило боржників до розмови

З метою підвищення ефективності погашення заборгованості та наповнення бюджету Пенсійного фонду України головне управління Пенсійного фонду Хмельниччини спільно з органами державної виконавчої служби запросили боржників, які мають заборгованість із платежів до бюджету Пенсійного фонду області.

У ході спільного засідання обговорювались та вирішувались питання якнайшвидшого погашення існуючої заборгованості, зокрема, керівник головного управління Ольга Заярнюк наголосила, що незалежно від фінансового стану та інших чинників підприємство зобов’язане погасити заборгованість до Пенсійного фонду області в найкоротші терміни та у подальшому дотримуватись платіжної дисципліни. Оскільки підприємство не виконує свої зобов’язання щодо відшкодування пільгових пенсій, Пенсійний фонд України фактично виступає фінансовим кредитором, виплачуючи їх з власних коштів. Так, найбільшими активними боржниками в області є ТДВ «Завод Адвіс» із сумою боргу – 2,3 млн.грн., ДП «Нігинський кар’єр»  – 2,1 млн. грн., АТ «Красилівський машинобудівний завод» – 518,5 тис. грн., 55 управління начальника робіт – 486,7 тис. грн. Загальний борг із платежів до Пенсійного фонду області станом на 1 липня 2019 року  складає 45 млн. грн., в тому числі із відшкодування пільгових пенсій – 34,7 млн. грн.

Робота, спрямована на зменшення заборгованості страхових внесків та відшкодування фактичних витрат на виплату і доставку пільгових пенсій, здійснюється головним управлінням постійно.

IMG 6306 300x225 - Головне управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області запросило боржників до розмови IMG 6314 300x225 - Головне управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області запросило боржників до розмови IMG 6324 300x225 - Головне управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області запросило боржників до розмови

background Layer 1