Пропустити навігацію

Фахівці Фонду вкотре зустрілись із роботодавцями

Цими днями спеціалісти сервісних центрів головного управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області знову зустрілись з роботодавцями Кам’янець – Подільського, Летичівського, Нетішинського, Теофіпольського та Шепетівського районів.

Під час зустрічей фахівці надали роз’яснення роботодавцям про особливості пенсійного законодавства України, акцентували увагу на  легалізації трудових відносин, виплаті заробітної плати працівникам відповідно до чинного законодавства та ризиках втратити страховий стаж через несплату страхових внесків. Повідомили про можливість добровільної сплати єдиного соціального внеску та одноразової сплати ЄСВ за попередні періоди. Ознайомили з умовами призначення пенсії за віком, по інвалідності та необхідним стажем для призначення пенсії. Також поінформували про електронні сервіси Пенсійного фонду України та запропонували стати їх користувачами, зокрема, електронній послузі «кабінет роботодавця», в якому доступна інформація щодо забезпечення соціальних прав його працівників та правильність подання звітності.

20190607 141003 300x169 - Фахівці Фонду вкотре зустрілись із роботодавцями P90719 083624 300x225 - Фахівці Фонду вкотре зустрілись із роботодавцями foto pp 225x300 - Фахівці Фонду вкотре зустрілись із роботодавцями190819 225x300 - Фахівці Фонду вкотре зустрілись із роботодавцями

background Layer 1