Пропустити навігацію

Пенсійники інформують жителів області

На цьому та минулому тижні фахівці сервісних центрів головного управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області під час виїзних прийомів, в агентських пунктах та на віддалених робочих місцях надали ряд пенсійних послуг пів сотні мешканцям краю.

В селі Юрівка Білогірського району, Берездівській, Ганнопільській, Крупецькій та Лісоводській сільських радах, агентських пунктах Віньковецької та Теофіпольської районних бібліотеках, Смотрицькій та Староушицькій об’єднаних територіальних громадах громадяни дізнались про порядок проведення перерахунків пенсій з 1 липня 2019 року, змін у зарахуванні та обчисленні страхового стажу, врахування заробітної плати для нарахування пенсії, умов надання тимчасової соціальної допомоги для осіб, які через відсутність страхового стажу не набули права на пенсію. Також фахівці Фонду ознайомили присутніх з онлайн – сервісами Пенсійного фонду України, зокрема новим онлайн-сервісом «Е-пенсія», завдяки якому можна подати документи для призначення пенсії дистанційно в електронному вигляді через веб – портал Фонду. Крім того, всі бажаючі отримали індивідуальні консультації, практичну допомогу та відповіли на численні запитання.

stara ushytsya 300x142 - Пенсійники інформують жителів області200819 225x300 - Пенсійники інформують жителів області IMG 94e39648a7df017eee3d349bf1adeaaf V 225x300 - Пенсійники інформують жителів областіkolybayivka 142x300 - Пенсійники інформують жителів області

background Layer 1