Пропустити навігацію

Як призначатиметься пенсія «в один дотик» розповіли медійникам під час прес-конференції у головному управлінні Пенсійного фонду України в Хмельницькій області

Сьогодні в головному управлінні Пенсійного фонду України в Хмельницькій області відбулась прес – конференція, темою якої була “Е-пенсія” – признач пенсію в “один дотик”.

  14 медійників різних телерадіоканалів, друкованих та електронних видань області завітали до головного управління аби дізнатись та донести до мешканців краю про новий проект – електронний сервіс Пенсійного фонду України «Е-пенсія».

В ході розмови з журналістами начальник головного управління Ольга Заярнюк наголосила, що головним завданням Пенсійного фонду України є покращення якості обслуговування громадян, а одним з таких складових завдань є мінімізація витрат часу на звернення до органів Фонду. Саме для забезпечення максимально комфортних умов щодо отримання послуг, не виходячи з дому, та можливість самому контролювати процес призначення пенсії було презентовано перший етап проекту «Е-пенсія». А найближчим часом буде впроваджено наступний етап «Е-пенсії» – це мобільний додаток, через який можна буде зайти в свій особистий кабінет і отримати всі електронні послуги.

Як було зазначено під час спілкування, за період функціонування цього сервісу, вже три майбутніх пенсіонери Хмельниччини скористались його перевагами.

20190828 111420 300x225 - Як призначатиметься пенсія «в один дотик»  розповіли медійникам під час прес-конференції у головному управлінні Пенсійного фонду України в Хмельницькій області20190828 111354 300x225 - Як призначатиметься пенсія «в один дотик»  розповіли медійникам під час прес-конференції у головному управлінні Пенсійного фонду України в Хмельницькій області 20190828 111437 300x225 - Як призначатиметься пенсія «в один дотик»  розповіли медійникам під час прес-конференції у головному управлінні Пенсійного фонду України в Хмельницькій області 20190828 113030 300x225 - Як призначатиметься пенсія «в один дотик»  розповіли медійникам під час прес-конференції у головному управлінні Пенсійного фонду України в Хмельницькій області

background Layer 1