Пропустити навігацію

Відтепер пенсію можна оформити з домашнього комп’ютера

Сьогодні в студії каналу «Поділля – центр» у телепрограмі «Твій ранок» заступник начальника головного управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області Юлія Ковальчук розповіла, як можна оформити пенсію не виходячи з дому.

Посадовець поінформувала, що цей новий електронний сервіс веб-порталу Пенсійного фонду України запроваджено саме для підвищення комфортності обслуговування громадян. В ході розмови детально роз’яснила телеглядачам механізм дистанційного подання заяви та сканованих документів, необхідних для призначення Е-пенсії та отримання електронного цифрового підпису. Також додала, що у кожному з 23 сервісних центрів головного управління Пенсійного фонду Хмельниччини працівники управління обслуговування громадян постійно надають практичну допомогу бажаючим зареєструватись та стати користувачами веб-порталу Пенсійного фонду України. Також вона підкреслила, що незабаром з’явиться мобільний додаток, який дозволить користуватись новим сервісом безпосередньо зі смартфону чи планшету.

Юлія Ковальчук запросила усіх активно користуватись новими технічними можливостями, залучатись до сучасних та зручних дистанційних форм обслуговування, які суттєво спрощують спілкування з фахівцями Пенсійного фонду.

Tvij ranok Kovalchuk E pensiya 300x225 - Відтепер пенсію можна оформити з домашнього комп’ютера

background Layer 1