Пропустити навігацію

Питання підвищення рівня оплати праці та легалізацію трудових відносин обговорили під час засідання обласної робочої групи

Сьогодні в обласній державній адміністрації відбулось спільне засідання обласної робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення та тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, в якому взяла участь заступник начальника фінансово – економічного управління – начальник відділу забезпечення наповнення бюджету головного управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області Лариса Базилян.

Під час засідання розглядались питання підвищення рівня оплати праці, легалізацію трудових відносин та стан погашення заборгованості із заробітної плати на підприємствах – боржниках області, зокрема такими як, Полонська житлово-експлуатаційна контора, яка має борг з єдиного внеску 1,4 млн. грн., в результаті чого працівникам цього підприємства 61 місяць не зараховано до стажу, а також КП «Цивільжитлобуд» борг з єдиного внеску 1,6 млн. грн. – не зарахованого стажу 28 місяців.

Саме через несплату та відсутність необхідного стажу, працівники таких підприємств в майбутньому втрачають право на пенсію.

20191010 100630 300x225 - Питання підвищення рівня оплати праці та легалізацію трудових відносин обговорили під час засідання обласної робочої групи

background Layer 1