Пропустити навігацію

Фахівці Фонду надають роз’яснення за місцем проживання

Одним з завдань, над яким працюють пенсійники Хмельниччини є підвищення рівня поінформованості громадян щодо змін в пенсійному законодавстві. Виїзні прийоми, індивідуальні та колективні зустрічі за місцем проживання та надання консультацій з актуальних питань пенсійного забезпечення вже підтвердили свою ефективність.

Спеціалісти фонду провели виїзні прийоми громадян у Колибаївській, Староушицькій, Слобідсько-Кульчієвецькій, Гуменецькій, Жванецькій, Смотрицькій, Розсошанській,  Райковецькій об”єднаних територіальних громадах та жителями Славутського району.

Фахівці роз’яснили відвідувачам про залежність розміру майбутньої пенсії від тривалості страхового стажу та розміру легальної  заробітної плати, з якої сплачені страхові внески та закликали дбати про своє майбутнє заздалегідь, у жодному разі не погоджуючись на нелегальну працю та заробітки, приховані від держави “у конвертах”. Звернули увагу на перерахунок пенсії з 1 липня 2019 року та окремо зупинилися на підвищенні розміру пенсії інвалідам війни. Акцентували увагу на впровадженні та розвитку дистанційних форм обслуговування, які значно полегшують вирішення багатьох питань. Розповіли про оновлені зручні електронні сервіси Пенсійного фонду, за допомогою яких можна відстежувати персональні дані, замовляти та отримувати онлайн потрібні довідки з підтвердженням QR- коду, та розповіли про призначення пенсії “в один дотик“.

Така форма роботи стала зручною для жителів віддалених сіл.

20190918 104831 1 225x300 - Фахівці Фонду надають роз’яснення за місцем проживання 20191011 100011 1 225x300 - Фахівці Фонду надають роз’яснення за місцем проживання IMG d32eff52ceb098b0a81acf2729e062b3 V 1 169x300 - Фахівці Фонду надають роз’яснення за місцем проживання

background Layer 1