Пропустити навігацію

День відкритих дверей: цікаві відкриття і нові враження!

Сьогодні до Кам’янець – Подільського сервісного центру обслуговування громадян на День відкритих дверей завітали директор Державного вищого навчального закладу «Кам’янець-Подільський індустріальний коледж»  Михайло Недошитко, викладач Олена Сандурська та студенти економічного факультету даного закладу.

Під час заходу начальник Кам’янець-Подільського відділу обслуговування громадян Оксана Драбик ознайомила присутніх з роботою органів Пенсійного фонду України, зокрема Кам’янець-Подільського сервісного центру обслуговування громадян. Розповіла про прийом, обслуговування громадян та надання їм законодавчо-передбачених послуг в приміщені сервісного центру, на віддалених робочих місцях та через веб-портал Пенсійного фонду України. Про види пенсій та перелік документів, які необхідні для призначення (перерахунку) пенсій та порядок їх подачі.

Зупинилась фахівець Фонду на питаннях страхового стажу та необхідності легалізованих заробітків в майбутньому. Студенти отримали друковану продукцію та відповіді на питання, які їх цікавили.   

Koledzh - День відкритих дверей: цікаві відкриття і нові враження!

 

background Layer 1