Пропустити навігацію

Фахівці головного управління Пенсійного фонду Хмельниччини зустрілись з ветеранами

На цьому тижні фахівці сервісних центрів головного управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області, зокрема, Дунаєвецького, Ізяславського та Летичівського відділів обслуговування громадян, зустрілись із членами районних організацій ветеранів.

В ході спілкування фахівці Фонду надали роз’яснення щодо пенсійного забезпечення ветеранів війни, надбавок та підвищень до пенсії відповідно до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», які в залежності від статусу встановлюються для всіх категорій ветеранів. Також поінформували ветеранів про перерахунок пенсії з 1 грудня 2019 року. Зосередили увагу на нових сучасних електронних послугах Пенсійного фонду України та запропонували стати їх користувачами.

IMG 2646 - Фахівці головного управління Пенсійного фонду Хмельниччини зустрілись з ветеранами IMG 20191028 102944 BURST1 - Фахівці головного управління Пенсійного фонду Хмельниччини зустрілись з ветеранами IMG 2810 - Фахівці головного управління Пенсійного фонду Хмельниччини зустрілись з ветеранами

background Layer 1