Пропустити навігацію

Спеціалісти Фонду вчать готуватися до виходу на пенсію заздалегідь

На цьому та минулому тижні спеціалісти Віньковецького, Городоцького, Дунаєвецького, Кам’янець-Подільського, Старосинявського, Теофіпольського та Шепетівського відділів обслуговування громадян головного управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області провели чергові заняття «школи майбутнього пенсіонера».

Під час цих занять фахівці Фонду роз’яснили механізм призначення та перерахунків пенсій, назвали складові, які мають визначальний вплив на обчислення розміру пенсій, акцентували увагу на тривалості страхового стажу, необхідного для реалізації права на пенсійне забезпечення, вимоги до якого зросли та щороку зростатимуть до 2028 року. З огляду на це зауважили на доцільності набуття офіційного стажу під час трудової діяльності та своєчасної сплати страхових внесків.

Крім цього, спеціалісти ознайомили присутніх із сучасними електронними сервісами Пенсійного фонду України, за допомогою яких можливо дізнатись чимало інформації щодо пенсійного законодавства, отримати персональну інформацію про стаж та сплату страхових внесків та призначити пенсію в “один дотик”.

131119 - Спеціалісти Фонду вчать готуватися до виходу на пенсію заздалегідь IMG 4048 - Спеціалісти Фонду вчать готуватися до виходу на пенсію заздалегідь IMG 20191114 083805 - Спеціалісти Фонду вчать готуватися до виходу на пенсію заздалегідь zobrazhennya  - Спеціалісти Фонду вчать готуватися до виходу на пенсію заздалегідьIMG 20191113 084803 - Спеціалісти Фонду вчать готуватися до виходу на пенсію заздалегідь

background Layer 1