Пропустити навігацію

На Хмельниччини вшанували пам’ять жертв Голодомору

23 листопада 2019 року біля четвертої години вечора, декілька сотень хмельничан, серед яких і працівники головного управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області, зібрались на Майдані Незалежності аби вшанувати пам’ять жертв Голодомору та взяти участь у ході до «Ангела Скорботи».

Після хвилини мовчання, яку оголосили о четвертій вечора, учасники ходи, тримаючи в руках запалені лампадки, квіти та колоски рушили вулицями Соборною та Проскурівською до місця покладання. Вже біля меморіалу священники відслужили панахиду за жертвами Голодоморів, учасники ходи поклали лампадки, квіти, колоски та хліб, а на встановленому екрані, кожен мав змогу побачити документальний фільм про голодомор та жахливі кадри про події тих часів.

1 - На Хмельниччини вшанували пам'ять жертв Голодомору 2 - На Хмельниччини вшанували пам'ять жертв Голодомору 3 - На Хмельниччини вшанували пам'ять жертв Голодомору 4 - На Хмельниччини вшанували пам'ять жертв Голодомору 5 - На Хмельниччини вшанували пам'ять жертв Голодомору

background Layer 1