Пропустити навігацію

Засудженим, які відбувають покарання, розповіли про особливості пенсійного законодавства

В головному управлінні Пенсійного фонду України в Хмельницькій області тривають зустрічі в рамках Всеукраїнського тижня права. Так, сьогодні керівники Ізяславського та Шепетівського відділів обслуговування громадян зустрілись із засудженими особами та представниками колоній, які відповідають за подання та оформлення документів для призначення пенсії, зокрема, Замкової виправної колонії № 58 міста Ізяслава та Шепетівської виправної колонії № 98.

В ході зустрічей фахівці сервісних центрів поінформували, що  реалізувати своє право на пенсію зможуть особи, які досягли загальновстановленого пенсійного віку та мають необхідний страховий стаж. Пояснили механізм призначення та перерахунків пенсій. Надали роз’яснення щодо порядку виходу на пенсію тим особам, яким не вистачатиме страхового стажу.

Присутніх найбільше цікавила інформація, що стосувалася переліку документів, необхідних для призначення пенсії, умов зарахування страхового стажу, направлення запитів про підтвердження факту роботи, відновлення втрачених документів, тощо.

На завершення зустрічі фахівці Фонду надали представникам виправного закладу інформаційні матеріали щодо порядку подання та оформлення документів, необхідних для призначення  пенсії.

IMG 7e35a708d09b4d323e1347e2c2d340d3 V - Засудженим, які відбувають покарання, розповіли про особливості пенсійного законодавстваIMG 001 - Засудженим, які відбувають покарання, розповіли про особливості пенсійного законодавства

background Layer 1