Пропустити навігацію

Пенсійники Хмельниччини консультують громадян за місцем їх проживання

З метою наближення пенсійних послуг до маломобільних верств населення начальник Кам’янець-Подільського відділу обслуговування громадян головного управління Пенсійного фонду України в області Оксана Драбик цими днями провела прийом громадян на віддаленому робочому місці у Староушицькій ОТГ, а також відвідала 92-річну жительку смт. Стара Ушиця, з метою надання відповідей на запитання щодо її пенсійної виплати.

Так, фахівець Фонду надала консультації з роз’яснення норм пенсійного законодавства, розповідала про порядок подачі та перелік документів, які необхідні для призначення пенсії, повідомила про проведені перерахунки пенсійних виплат, які відбулись та відбуватимуться надалі у цьому році, надала замовлені довідки та копії документів.

Принагідно, поінформувала про електронні послуги вебпорталу Пенсійного фонду України, нагадала про можливість отримання консультацій за телефоном «гарячої» телефонної лінії та зі сторінок видання «Пенсійний кур’єр».IMG 54ea579517cd99eedf5ecaf216a9ad3b V 300x225 - Пенсійники Хмельниччини консультують громадян за місцем їх проживання IMG f33b7ab35fc2c8de0c33ec773348a509 V 300x225 - Пенсійники Хмельниччини консультують громадян за місцем їх проживання

background Layer 1