Пропустити навігацію

Про одноразову грошову допомогу в сумі 1000 грн. в теленовинах на «UA: Поділля»

Сьогодні  журналістам телеканалу «UA: Поділля» перший заступник начальника головного управління Пенсійного фонду Хмельниччини Марія Квятківська в телефонному режимі поінформувала про виплату одноразової грошової допомоги в сумі 1000 грн.

Як зазначила керівник Фонду, зазначену допомогу отримають 374938 пенсіонерів Хмельницької області, загальний розмір пенсій яких з урахуванням надбавок та підвищень менше 5 тисяч гривень.

23 квітня головне управління отримало фінансування в сумі 374,1 млн. грн., яке одразу було перераховано до виплатних установ – уповноважених банків та підприємств поштового зв’язку. 

Громадяни, які обслуговуються у банківських установах, станом на 24 квітня, уже отримали свої кошти. А пенсіонерам, котрі отримують пенсії через пошту, листоноші мають доставити одноразову допомогу додому протягом 5 календарних днів з дня надходження коштів. У разі неможливості виплати одноразової грошової допомоги в зазначені 5 днів, її мають виплатити не пізніше 25 червня поточного року, щоб кожен з пенсіонерів, які мають право на таку виплату, отримав належні кошти.

Докладніше про це дивіться тут.

 

Бережіть себе – збережете Україну!

 

 

background Layer 1