Пропустити навігацію

Спільно вирішуємо проблеми наповнення пенсійного бюджету

 

4 300x146 - Спільно вирішуємо проблеми  наповнення пенсійного бюджету

Сьогодні під головуванням начальника головного управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області Олександра Крупи відбулась спільна нарада за участю представників Центрально – Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, Головного управління Державної податкової служби у Хмельницькій області, головного управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області.

Темою для обговорення на нараді стали питання щодо координації спільних дій з погашення заборгованості із сплати єдиного соціального внеску та платежів до Пенсійного фонду України, в тому числі шляхом її примусового стягнення. За рахунок значних обсягів заборгованості із сплати єдиного соціального внеску, які зросли з початку року на 38,5 млн. грн. (22,4%) і станом на 01.11.2020 року склали 210,1 млн. грн. бюджет Пенсійного фонду України недоотримав майже 181,6 млн. грн.

Під час наради представниками служб узгоджувались механізми з примусового стягнення заборгованості з врахуванням норм діючого законодавства та вироблено спільні заходи.

 

background Layer 1