Пропустити навігацію

Робоча зустріч з представниками АТ “Укрпошта” щодо роботи пересувних відділень

19 жовтня у приміщенні головного управління відбулася робоча зустріч із представниками АТ “Укрпошта”.

На зустрічі були прустні виконуюча обов’язки начальника ГУ ПФУ в Хмельницькій області Марія Квятківська та начальники структурних підрозділів головного управління, що відповідають за співпрацю із Укрпоштою.

Kopyya IMG 1806 - Робоча зустріч з представниками АТ "Укрпошта" щодо роботи пересувних відділень

Презентацію проєкту пересувних відділень Укрпошти провели перший заступник начальника Хмельницької дирекції АТ “Укрпошта” Наталя Свідерська та начальник ЦОФС Оксана Грисик.

Так, з 1 грудня 2021 у нашій області розпочнеться 1 етап роботи пересувних відділень, перших 45 машин виїдуть у найвіддаленіші куточки півночі нашої області. Планується, що після запуску всіх 3х етапів на території області функціонуватимуть 105 пересувних відділень. 

Для кожного населеного пункту буде розрахований оптимальний графік роботи пошти в залежності від потреб населення. До сіл з населенням менше 100 жителів авто заїжджатиме один раз на тиждень, до 500 — двічі, до 1200 — тричі, більше 1200 жителів — чотири або й п’ять разів на тиждень залежно від потреби. 

Kopyya IMG 1800 - Робоча зустріч з представниками АТ "Укрпошта" щодо роботи пересувних відділень

Після завершення презентації присутніми були підняті актуальні питання співпраці ГУ ПФУ в Хмельницькій області і Укрпошти з питань виплати пенсій у новому форматі. Для цього вже з 15 листопада плануються тестові виїзди пересувних відділень для відпрацювання нового формату і інформування населення.

На завершення зустрічі було акцентовано на важливості подачі і формування електронних трудових книжок для співробітників АТ “Укрпошта”, адже підпрриємство є третім роботодавцем області, за кількістю працюючих.

background Layer 1