Пропустити навігацію

Відбулась нарада з працівниками державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України» Подільський лісовий офіс філія «Ярмолинецьке лісове господарство»

    13.12.2023 заступник начальника управління контрольно-перевірочної роботи – начальник відділу профілактики та розслідування нещасних випадків головного управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області Олена Токар взяла участь у нараді на базі державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України» Подільський лісовий офіс філія «Ярмолинецьке лісове господарство» на тему «Охорона праці під час лісосічних робіт».
    В ході заходу проаналізовано стан виробничого травматизму в лісовій галузі та обговорено заходи безпеки, які необхідно вживати для зменшення ризику травмування під час валки лісу. Також наголошено на необхідності своєчасної перевірки та якісного обслуговування обладнання, що використовується в роботі.
    Дотримання правил безпеки зменшує ризик настання нещасного випадку та травмування!
msg738074906 16735 300x222 - Відбулась нарада з працівниками державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України» Подільський лісовий офіс філія «Ярмолинецьке лісове господарство»
background Layer 1