Пропустити навігацію

Відбулось зібрання матерів та дружин загиблих воїнів Летичівської територіальної громади у російсько – українській війні

    На минулому тижні в селищі Летичів, відбулось зібрання матерів та дружин загиблих воїнів Летичівської територіальної громади у російсько – українській війні.
  На зібранні були присутні представники відділу підтримки ветеранів і членів їх сімей Хмельницької районної військової адміністрації, психолог, військовий капелан ЗСУ, представники соцзахисту населення Хмельницької РДА. До цієї зустрічі також доєдналась начальник відділу обслуговування громадян № 9 управління обслуговування громадян головного управління Пенсійного фонду України в області Людмила Мосюр, яка надала присутнім рідним загиблих консультації та відповіла на численні запитання.
   Рідні загиблих військовослужбовців мали змогу висловитись, обговорити проблеми, які їх турбують зі спеціалістами відповідного профілю.
 
photo 2024 04 29 08 35 07 300x183 - Відбулось зібрання матерів та дружин загиблих воїнів Летичівської територіальної громади у російсько - українській війніyzobrazhenye viber 2024 04 26 12 34 22 192 258x300 - Відбулось зібрання матерів та дружин загиблих воїнів Летичівської територіальної громади у російсько - українській війні
background Layer 1