Пропустити навігацію

Відбулась підсумкова нарада АТ «Хмельницькобленерго» щодо проведення Всесвітнього дня охорони праці у 2024 році

   03.05.2024 начальник головного управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області Олександр Крупа взяв участь у підсумковій нараді АТ «Хмельницькобленерго» щодо проведення Всесвітнього дня охорони праці у 2024 році.
   Під час наради керівник Фонду області поінформував про зміни, які відбулись в системі соціального страхування, зокрема ЗУ «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» та нові повноваження, які набув Пенсійний фонд України.
   У своєму виступі Олександр Крупа зазначив, що Пенсійний фонд опікується новим напрямком, який перейшов від ФСС – розслідуваннями нещасних випадків на виробництві та впровадженням профілактичних заходів з охорони праці. Саме профілактика посідає перше місце у системі охорони праці і спрямована на запобігання та недопущення настання нещасних випадків на виробництві. Так, в минулому році головним управлінням ПФУ в Хмельницькій області забезпечено участь працівників у роботі 122 комісій з розслідування нещасних випадків, в яких постраждало 126 осіб. В результаті настання нещасних випадків загинуло 23 особи.
   Отже, з метою зменшення ризиків настання негативної події, важливо дотримуватись, як роботодавцю так і працівнику всіх вимог, що на сьогодні регламентовані чинним законодавством.Oblenergo Krupa 1 300x200 - Відбулась підсумкова нарада АТ «Хмельницькобленерго» щодо проведення Всесвітнього дня охорони праці у 2024 році Oblenergo Krupa 2 300x200 - Відбулась підсумкова нарада АТ «Хмельницькобленерго» щодо проведення Всесвітнього дня охорони праці у 2024 році
background Layer 1