Пропустити навігацію

Питання легалізації праці в області на постійному контролі

Протягом цього та минулого тижня спеціалісти сервісних центрів головного управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області  зустрілись з роботодавцями Віньковецького, Волочиського, Чемеровецького та Ярмолинецького районів.

Під час спілкування фахівці Фонду надали роз’яснення роботодавцям про особливості пенсійного законодавства України, зупинились на питаннях легалізації трудових відносин, виплаті заробітної плати не менше мінімального розміру, встановленого законодавством та ризиках втратити страховий стаж через несплату страхових внесків. Наголосили на можливості добровільної сплати єдиного соціального внеску, зокрема, одноразової сплати ЄСВ за попередні періоди. Ознайомили з умовами призначення пенсії за віком, по інвалідності та необхідним стажем для призначення пенсії, а також поінформували про можливість призначення тимчасової державної соціальної допомоги особам, які досягли загального пенсійного віку, але не набули права на пенсію. Крім цього, зосередили увагу присутніх на сучасних електронних сервісах Пенсійного фонду України та запропонували стати їх користувачами.

062 300x225 - Питання легалізації праці в області на постійному контролі DSC01248 300x225 - Питання легалізації праці в області на постійному контролі IMG 20181123 094636 300x225 - Питання легалізації праці в області на постійному контролі

q1329111 300x225 - Питання легалізації праці в області на постійному контролі
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
background Layer 1