Пропустити навігацію

На селекторі з поштовиками йшлося про порядок надання житлових субсидій

Сьогодні на Хмельниччині відбулась селекторна нарада з поштовиками області щодо порядку надання житлових субсидій населенню, в якій взяла участь начальник головного управління Пенсійного фонду України в області Ольга Заярнюк.

Під час обговорення цього питання керівник Фонду подякувала поштовикам за плідну співпрацю та проінформувала, що головним управлінням підготовлено інформаційно – роз’яснювальну збірку матеріалів щодо виплати пенсіонерам субсидії готівкою, яку направлено на усі сервісні центри, щоб донести до громадян області відповідну інформацію. Також зауважила, що в березні доставка субсидії у готівковій формі буде здійснюватись одночасно із виплатою пенсії за двома відомостями. Дата виплати пенсії і буде датою виплати субсидії, починаючи з 4 березня до 25 березня включно для 48,5 тисяч пенсіонерів, які мають субсидію.

Крім цього, Ольга Заярнюк наголосила на необхідності чіткого дотримання інструкції, передбаченої для виплати пенсії.

IMG 3487 300x225 - На селекторі з поштовиками йшлося про порядок надання житлових субсидій IMG 3507 300x225 - На селекторі з поштовиками йшлося про порядок надання житлових субсидій

IMG 3492 300x225 - На селекторі з поштовиками йшлося про порядок надання житлових субсидій

background Layer 1