Пропустити навігацію

Про зміни у пенсійному законодавстві розповіли ветеранам області

Цими днями фахівці Білогірського, Віньковецького та Городоцького  сервісних центрів головного управління Пенсійного фонду України в області зустрілись із пів сотнею представників районних ветеранських організацій.

В ході цих зустрічей спеціалісти Фонду надали роз’яснення з різних питань пенсійного законодавства, розповіли ветеранам про підвищення соціальних гарантій у грудні минулого року, зміни в пенсійному законодавстві з 1 січня 2019 року та ті, що відбудуться з 1 березня цього ж року. Також ознайомили із розмірами надбавок та підвищень у поточному році, призначенням пенсії за особливі заслуги перед Україною, мінімальними розмірами пенсій для інвалідів війни та учасників бойових дій.

На завершення спілкування поінформували присутніх про можливість підключення такої послуги від Пенсійного фонду України як СМС – інформування та можливість виготовлення електронного пенсійного посвідчення для пенсіонерів, які отримують свої пенсійні виплати через Ощадний банк.

20181202 144201 300x225 - Про зміни у пенсійному законодавстві розповіли ветеранам області DSC 4590 300x199 - Про зміни у пенсійному законодавстві розповіли ветеранам області DSCF1259 300x169 - Про зміни у пенсійному законодавстві розповіли ветеранам області

background Layer 1