Пропустити навігацію

Сучасну молодь знайомлять з електронними сервісами Пенсійного фонду України

Фахівці сервісних центрів головного управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області продовжують знайомити молодь з Пенсійним фондом. Так, цими днями в Городоцькому та Шепетівському сервісних центрах відбулись Дні відкритих дверей для студентів Городоцької філії Лісоводського ліцею та учнів Шепетівської спеціалізованої ЗОШ №2 з поглибленим вивченням основ економіки і правознавства.

Під час спілкування спеціалісти Фонду розповіли про історичні аспекти створення пенсійної системи, механізм пенсійного страхування, основні функції та завдання Пенсійного фонду України. Ознайомили молодь з роботою громадської приймальні, розповіли про види пенсій, які призначаються в Україні, акцентували на питанні легалізації трудових відносин та можливості добровільного соціального страхування.

Особлива увага присутніх була приділена веб – порталу електронних послуг Пенсійного фонду України, за допомогою якого можна взаємодіяти з органами Пенсійного фонду та дистанційно отримувати послуги, які  раніше вимагали особистого звернення до Фонду.

20191217 154217 300x225 - Сучасну молодь знайомлять з електронними сервісами  Пенсійного фонду України IMG 20191218 092001 225x300 - Сучасну молодь знайомлять з електронними сервісами  Пенсійного фонду України

 

background Layer 1