Пропустити навігацію

Підсумкова нарада Обухівського об’єднаного управління Пенсійного фонду України  Київської області

17.07.2018 року на базі ПРАТ «Обухівський молочний завод» проведено нараду по підсумкам роботи Обухівського об’єднаного управління Пенсійного фонду України  Київської області за І півріччя 2018 року.

Нарада пройшла за участі першого заступника начальника головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Василя Верещака, головного інженера ПРАТ «Обухівський молочний завод» Олексія Клименка, голови профспілкового комітету ПРАТ «Обухівський молочний завод» Тетяни Коротєєвої, голови Обухівської районної ради Костянтина Шушакова, заступника голови Обухівської районної державної адміністрації Сергія Коваленка,  секретаря Обухівської міської ради  Сергія Клочка, секретаря правління Обухівської міськрайонної організації Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів – інтернаціоналістів) Людмили Яненко, голови громадської організації «Спілка учасників антитерористичної операції міста Обухів та Обухівського району» Віталія Ільєнка, голови Обухівської районної ради ветеранів Тамари Третякової та працівників об’єднаного управління на чолі з начальником  Наталією Василишиною.

Начальник об’єднаного управління доповіла про результати роботи управління в          І півріччі 2018 року. Зокрема зазначила, що планові завдання по надходженню власних коштів виконано на 114,1%, план  по збору по додатковим ставкам – на 181,6%. Окрім того доповіла про  роботу пунктів обслуговування громадян в с. Трипілля, с. Підгірці та          м. Українка, де за І півріччя прийнято 1225 громадян та 8811 – у відділі  обслуговування громадян в місті Обухові. На Веб-порталі Пенсійного фонду України станом на 30.06.2017 року зареєстровано 15340 осіб. З червня 2018 року запроваджено механізм інформування громадян за допомогою смс-повідомлень, станом на 01.07.2018 року  пенсіонерів, які виявили бажання скористатись даною послугою – 229 осіб.

Перший заступник начальника управління Валентина Коротченко звернула увагу на проведену роботу з боржниками по сплаті заборгованості  до управління. Станом на 01.07.2018 року по 7 боржниках заборгованість складає 9767,56 тис. грн.,  найбільшим боржником є Приватне акціонерне товариство «Стиролбіотех», який має статус безнадійного боргу. Сума заборгованості 9216,12 тис. грн., що становить  94,4 % до загального боргу.  Борг зі сплати страхових внесків –  39,52 тис. грн.  До початку року  заборгованість зменшено на 1,3 тис. грн. Дієвий статус боргу по страхових внесках становить  18,72 тис. грн. – Приватне акціонерне товариство “Укренергомеханізація”.

Заступник начальника управління Гордон Л.О.  зазначила, що станом на 01.07.2018 року на обліку в управлінні перебуває 21238  пенсіонерів, середній розмір пенсії становить 2816,76 грн (більше на 748,23 грн. до відповідного періоду минулого року).

На нараді  дані доручення ініціювати почергове засідання комісій  з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат міста району до кінця липня 2018 року,  продовжити роботу щодо легалізації зайнятості населення в тісній співпраці з місцевими органами влади,  державною виконавчою службою, державною фіскальною службою, управліннями соціального захисту населення.

Перший заступник начальника головного управління Василь Верещак  наголосив на необхідності проведення роботи з керівниками та засновниками підприємств, які є боржниками до Фонду,  продовженні проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи, ініціюванні участі заслуховування проблемних питань управління щодо погашенні заборгованості  на колегіях при голові Обухівської  районної державної адміністрації та засіданнях виконавчого комітету Обухівської міської ради .

Запрошені представники громадських організацій та керівники органів місцевого самоврядування позитивно оцінили роботу керівництва управління та подякували начальнику управління за участь у спільних заходах з ветеранськими організаціями.

IMG a3cf4aea76488aa3276b46aaa59e5cad V 300x225 - Підсумкова нарада Обухівського об’єднаного управління Пенсійного фонду України  Київської областіIMG 54766555cc3d6ee277cc2834ded175d8 V 300x225 - Підсумкова нарада Обухівського об’єднаного управління Пенсійного фонду України  Київської області

background Layer 1