Пропустити навігацію

Підсумували роботу за І півріччя 2018 року Києво-Святошинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області

17 липнD06 01180710 1024x788 - Підсумували роботу за І півріччя 2018 року Києво-Святошинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської областія 2018 року на нараді, яка відбулась в приміщенні Вишнівської міської поліклініки, підсумовано результати роботи за І півріччя 2018 року у Києво-Святошинському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України Київської області, що пройшла під головуванням заступника начальника головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Галини Колошмай.
Нарада відбулась за участі головного лікаря Вишнівської міської лікарні Наталії Скригіної, голови громадської організації “Макарівська районна організація ветеранів України” Олександра Опанасенко, голови громадської організації «Києво-Святошинська районна організація ветеранів України» Анатолія Пастовенського, голови громадської організації Учасників АТО «Мужність» Володимира Виноградова, головного редактора газети «Макарівські вісті» Максима Кравченя та представника управління праці та соціального захисту населення Києво-Святошинської РДА Володимира Рудого.
Під час наради було заслухано першого заступника начальника Києво-Святошинського об’єднаного управління Людмилу Євтушенко, про підсумки роботи за І півріччя 2018 року в частині наповнення бюджету та погашення заборгованості по платежах до Пенсійного фонду України. Зокрема Людмила Миколаївна зазначила, що найбільшими боржниками до Фонду являються: ВАТ “Київводбуд” – 134,3 тис. грн., СГТОВ “Бузівське” – 119,30 тис. грн., КП “Облсвітло” – 112,70 тис. грн.
Про стан організації роботи щодо пенсійного забезпечення громадян доповіла заступник начальника об’єднаного управління Тетяна Поліщук, яка зазначила, що на обліку в управлінні перебуває 61949 пенсіонерів, а середній розмір пенсій становить 2764 грн.
За результатами наради відзначено, що робота Управління протягом звітного періоду була спрямована на співпрацю з місцевими органами влади та роботодавцями, призначення та перерахунки пенсій проводились у визначені законодавством терміни, здійснювався прийом громадян, проводилась роз’яснювальна робота серед населення.
Підсумовуючи, Галина Колошмай окреслила ряд актуальних питань, що потребують особливого контролю з боку керівництва об’єднаного управління.
Окрім того під час робочого візиту Галина Володимирівна відвідала пункт обслуговування громадян в с. Білогородка та будівництво нового приміщення для Києво-Святошинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області, де по закінченню робіт створяться необхідні умови для якісного ведення прийому громадян.

D06 0118073 1024x768 - Підсумували роботу за І півріччя 2018 року Києво-Святошинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області

1 5 1024x768 - Підсумували роботу за І півріччя 2018 року Києво-Святошинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської областіD06 0118077 1024x751 - Підсумували роботу за І півріччя 2018 року Києво-Святошинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської областіD06 0118075 - Підсумували роботу за І півріччя 2018 року Києво-Святошинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області

background Layer 1