Пропустити навігацію

На Київщині відбулися спільні заходи, спрямовані на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення

На виконання розпорядженняIMG 6157 1024x523 - На Київщині відбулися спільні заходи, спрямовані на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення Кабінету міністрів України від 05.09.2018 №649-р «Про заходи, спрямовані на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення» 26 вересня 2018 року в Головному управлінні Держпраці Київської області відбулась нарада з питань виконання запланованих заходів та неприпустимості допуску до роботи найманих працівників без оформлення з ними трудових відносин в якій взяли участь: перший заступник начальника головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Василь Верещак та представники головного управління Державної фіскальної служби України у Київській області.
Під час цього заходу присутні обговорили питання подальшої взаємодії щодо погашення заборгованості зі сплати єдиного соціального внеску та платежів до Фонду. Представники Пенсійного фонду акцентували увагу присутніх на тому, що до страхового стажу людини при виході на пенсію зараховуються лише той період роботи, за який сплачено ЄСВ. Тому відсутність заборгованості по єдиному внеску гарантує гідне пенсійне забезпечення та інші соціальні виплати, передбачені чинним законодавством.
Спільні зусилля усіх державних органів та контролюючих служб спрямовані на перебудову свідомості роботодавців, найманих працівників та пересічних громадян щодо забезпечення соціальних гарантій працюючих та збільшення надходжень до бюджетів усіх рівнів.
Підсумками цієї зустрічі стало напрацювання конкретних напрямків роботи та нові заходи щодо інформування населення про офіційне працевлаштування.

background Layer 1