Пропустити навігацію

У головному управлінні Пенсійного фонду України у Київській області розпочато оцінювання діяльності державних службовців

DSC 1045 1024x683 - У головному управлінні Пенсійного фонду України у Київській області розпочато оцінювання діяльності державних службовцівЗ метою підготовки до якісного проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23 серпня 2017 року № 640 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 14 березня 2018 року № 185) 03.10.2018 року у головному управлінні Пенсійного фонду України у Київській області проведені навчання з державними службовцями.
У ході навчання начальник відділу по роботі з персоналом управління персоналу та організаційно-інформаційної роботи Тетяна Євстратова ознайомила державних службовців із наказом головного управління Пенсійного фонду України у Київській області від 25.09.2018 № 611 «Про проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців головного управління Пенсійного фонду України у Київській області, які займають посади державної служби категорій “Б”, “В”, за 2018 рік», яким затверджено список державних службовців, що оцінюються та графік проведення оцінювання.
Державні службовці головного управління отримали теоретичні і практичні рекомендації щодо етапів, строків та порядку оцінювання.
Метою проведення оцінювання є визначення якості виконання державними службовцями завдань, прийняття рішення про преміювання, планування службової кар’єри, визначення потреби у навчанні.
Процес оцінювання є вагомим механізмом мотивування працівників. Оцінювання результатів діяльності державних службовців, обговорення очікуваних результатів та завдань, поставлених перед працівником, сприяють мотивуванню працівників на більш результативну діяльність.
Тож бажаємо учасникам процесу оцінювання успішних результатів та позитивних оцінок!DSC 1049 1024x683 - У головному управлінні Пенсійного фонду України у Київській області розпочато оцінювання діяльності державних службовців

background Layer 1