Пропустити навігацію

Робоча нарада з представниками АТ “Ощадбанк”

Сьогодні, 19.07.2018, в рамках співпраці, відбулась робоча нарада з представниками Головного управління Ощадбанку по м. Києву та Київській області.
Нарада пройшла за участі начальника головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Василя Фатхутдінова, заступника начальника головного управління Олени Зорка, начальника управління інформаційних систем та електронних реєстрів Пенсійного фонду Київщини Тетяни Петровської та її заступника Людмили Лисенко, а також начальника головного управління Ощадбанку по м. Києву та Київській області Сергія Крючкова, заступника начальника Головного управління Ощадбанку по м. Києву та Київській області з роздрібного бізнесу Олега Римарева, заступника начальника управління платіжних карток Головного управління Ощадбанку по м. Києву та Київській області Богдана Бербена.
Під час наради було обговорено питання подальшої виплати пенсій пенсіонерами Київщини через Ощадбанк (а це близько 25 % перебуваючих на обліку пенсіонерів) та виготовлення електронних пенсійних посвідчень, які одночасно є платіжними картками.

DSC 0554 1024x683 - Робоча нарада з представниками АТ “Ощадбанк”DSC 0553 1024x683 - Робоча нарада з представниками АТ “Ощадбанк”DSC 0550 1024x683 - Робоча нарада з представниками АТ “Ощадбанк”

background Layer 1