Пропустити навігацію

Виїзний прийом для пенсіонерів-військовослужбовців м. Узина

Одним із дієвих та традиційних методів роз’яснення змін в пенсійному забезпеченні залишаються виїзні прийоми громадян. Робота в цьому напрямку регулярно проводиться фахівцями Пенсійного фонду Київщини.
Так, 17 жовтня в приміщення Узинської міської ради відбувся виїзний прийом громадян під головуванням голови Узинської міської об’єднаної територіальної громади Віталія Гринчука, за участі начальника управління пенсійного забезпечення військовослужбовців та деяких інших категорій громадян головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Алли Васильєвої та керівного складу Білоцерківського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області.
На прийом звернулось 53 особи, – пенсіонери-військовослужбовці. Особливість даного прийому в тому, що серед числа пенсіонерів-військовослужбовців даного регіону: старший офіцерський склад, колишні командири військових частин, льотчики, стрілки-радисти, працівники матеріально-технічного забезпечення, зв’язківці та ін. Основні питання заходу стосувались, зокрема, перерахунку пенсій з 01.01.2018 щодо включення в розрахунок процентних надбавок за класність, за виконання особливо важливих завдань, за роботу з особовим складом, за секретність, премію та зменшення розміру процентної надбавки за вислугу років.
Діалог відбувсяв в теплій та дружній атмосфері, всі пенсіонери були задоволені відповідями на запитання та наданими консультаціями.

DSCN3772 1024x576 - Виїзний прийом для пенсіонерів-військовослужбовців м. УзинаDSCN3769 1024x576 - Виїзний прийом для пенсіонерів-військовослужбовців м. УзинаDSCN3764 1024x576 - Виїзний прийом для пенсіонерів-військовослужбовців м. Узина

background Layer 1